Kérdésével és megrendeléssel kapcsolatban kérem
telefonáljon 06-28-920-960

Fejbeszélők > Jabra

HEADSET MEGOLDÁSOK

A Jabra a világ vezető fejbeszélő gyártójaként a professzionális fejbeszélők legszélesebb választékát nyújtja. Vezetékes, vezetéknélküli Buetooth ill DECT rendszerű, Microsoft Unified Communication-hoz, asztali telefonhoz, mobilhoz, PC-hez vagy ezek kombinációjához egyaránt használható készülékeket forgalmazunk.

PRODUKTIVITÁS

Fedezze fel a szabadságot és megnövelt hatékonyságot a „kézmentes” kommunikáció által! A Jabra headsettel folytathatja munkáját beszélgetés közben is, mert mindkét keze szabad marad. Végezzen összetett feladatokat gyorsan és könnyen a Jabra headsettel, így megnövelheti a napi munkahatékonyságát!

HANGTISZTASÁG

Fedezzen fel a felsőkategóriás hangminőséget a Jabra headsetekkel, melyek magukban hordozzák a legkiválóbb akusztikus technológiát! Minden headset rendelkezik a „PeakStop™” technológiával. Zajszűrő mikrofonnal kombinálva biztosítják, hogy Ön a lehető legtisztábban halljon és legyen hallható.

BIZTONSÁG

Minden Jabra vezetéknélküli headset digitálisan titkosítja a headset és az alapállomás közötti jelet. Így a bizalmas beszélgetés garantált, Ön szabadon és biztonsággal beszélgethet, kizárólag beszélgetőpartnere hallhatja Önt.

TARTÓSSÁG

A magas minőségű Jabra headsettel a megbízhatóságot választja. Nem csak az esetleges újravásárlási költségeket takarítja meg, de megkíméli magát az emiatt kiesett munkaidőtől és a javítással járó kellemetlenségektől. A Jabra headseteket hosszú távú használatra terveztük. Mielőtt a felhasználóhoz kerülnének, minden fejbeszélőt alapos tesztelésnek vetünk alá, kezdve a kábel rugalmasságtól a mikrofon kar forgatásán át az akusztikus tesztekig. Tesztjeink legalább olyan kitartóak, mint fejbeszélőink.

MOBILITÁS ÉS HATÓTÁVOLSÁG

Élvezze a mozgás adta szabadságot, melyet vezetéknélküli headsetjeink biztosítanak egyedülálló, mintegy 150 méteres hatótávolsággal! Szabadítsa fel magát a vezetékes telefon szabta korlátok alól! Teremtsen egy hatéko-nyabb munkateret, ahol szabadon sétálhat és telefonálhat, információt gyűjthet minden erőfeszítés nélkül!

KONFERENCIAHÍVÁSOK

A Jabra GN9350 és GN9120 széria rendelkezik konferenciahívás opcióval. Mintegy 4 személy vehet részt a vezeték nélküli konferenciabeszélgetésben, ha headsetjüket a hívó alapkészülékéhez csatlakoztatják. Így továbbra is tökéletes hangtisztasággal folytatják a beszélgetést bárhonnan az iroda környékéről.

KOMFORT

A Jabra fejbeszélői egyszerre rendelkeznek a legfejlettebb technológiával és a legpraktikusabb designnal, melynek eredménye egy innovatív eszköz kiváló hangminőséggel és magas komfortszinttel. A cél legyen akár optimális hangminőség egy call centerben, vezeték nélküli beszélgetés munka közben, vagy kedvenc felvételének hallgatása otthon – olyan magas szintű termékeket kínálunk mind minőségben, teljesítményben és kivitelezésben, melyek képessé teszik Önt egy újfajta szabadság felfedezésére.

BESZÉLGETÉSI IDŐ

Minden Jabra fejbeszélő biztosítja az egész napos telefonálási lehetőséget azáltal, hogy a hívások között az alapkészüléken tölthető. A GN9300 széria minden készüléke alaptartozékként tartalmazza az újratölthető akkumulátort, mely lehetővé teszi a korlátlan beszélgetési időt, akár folyamatosan kapcsolatban tartva Önt a külvilággal.

 

Márkák:
Termék/oldal: Rendezés:
Jabra

Jabra Pro 9450 Duo

Jabra Pro 9450 Flex Duo vezetéknélküli fejbeszélő asztali telefonhoz és pc-hez


Jabra Biz 1500 Duo

Belépő szintű, professzionális vezetékes headset  zajszűrő technológiával, egész napos viselésre.


Jabra EVOLVE 80 Duo

Egy professzionális USB  headset jó beszélgetés érdekében.


Jabra Motion office

Jabra MOTION Wireless Bluetooth/NFC mono headset


Jabra EVOLVE 75 Duo

Jabra EVOLVE 75 duo fejhallgató


Jabra Pro 930 Duo

Jabra Pro 930 Duo fejbeszélő


Jabra Pro 925

Vezeték nélküli fejbeszélőasztali, mobil telefonokhoz.


Jabra Pro 935

Jabra Pro 935 fejbeszélő


Jabra 9460 Duo

Jabra 9460 Duo fejbeszélő


Jabra 9460 Mono

Jabra 9460 Mono fejbeszélő


4
Tartozékok

Weblapkészítés ViliSoft